Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

ΛΑΣ ΧΑΝΙΩΝ

Η υπερψήφιση των συνδυασμών της Λαϊκής Συσπείρωσης, είναι η μόνη ηχηρή απάντηση και ψήφος καταδίκης της αντιλαϊκής πολιτικής, του μνημονίου και του 'Καλλικράτη'. Δίνει προοπτική στο εργατικό κίνημα για τον άλλο δρόμο ανάπτυξης υπέρ του λαού και όχι των μονοπωλίων.
Η 'αποχή δεν είναι διαμαρτυρία. Είναι σαν να λέει κανείς ότι «δεν παίρνω θέση». Εμείς πιστεύουμε στους αγώνες που σήμερα δίνουμε ενάντια στα συμφέροντα του μεγάλου κεφαλαίου και ο λαός πρέπει να δώσει μια πολύ ηχηρή απάντηση. Κι αυτό σίγουρα δεν είναι η αποχή. Το μόνο που μπορεί να προκαλέσει πραγματικά στο κεφάλαιο και τους εκπροσώπους του φόβο και να βάλει φρένο στα αντιλαϊκά μέτρα που σχεδιάζουν είναι η ψήφος στη Λαϊκή Συσπείρωση'.
Ο συνδυασμός της ΛΑΣ ΧΑΝΙΩΝ διαφέρει γιατί δεν είναι ένας απλός εκλογικός συνδυασμός. Διαθέτει ανθρώπους που έχουν λάβει μέρος στην Εθνική Αντίσταση, περιέχει ανθρώπους που δρουν μέσα στα λαϊκά κινήματα και στα σωματεία. Το πιο ενθαρρυντικό όμως είναι ότι εμπεριέχει νέους ανθρώπους, εργαζομένους, φοιτητές ακόμη και άνεργους που πραγματικά θα αγωνιστούν για τα πραγματικά προβλήματα του τόπου. Άνθρωποι που και πριν και μετά τις εκλογές θα εξακολουθήσουν να είναι στη μάχη για να αντικρούσουν αυτή τη βάρβαρη αντιλαϊκή που θα συνεχιστεί μέσω του «Καλλικράτη». Έχουμε ειδοποιήσει τον Χανιώτικο λαό ότι ο «Καλλικράτης» θα δημιουργήσει ακόμη περισσότερα προβλήματα, επιβαρύνοντας όλο και πιο πολύ τους εργαζομένους, τους αγρότες, τις γυναίκες, τη νεολαία. Συνεπώς το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» έχει όλα εκείνα τα στοιχεία για να αποτελέσει μια δύναμη αντίστασης μετά τις εκλογές και την εφαρμογή του «Καλλικράτη». Καλούμε τους Χανιώτες να συστρατευθούν μαζί μας για να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε εκείνο το μέτωπο που θα βάλει φραγμό σ’ αυτή την αντιλαϊκή επίθεση που έρχεται'.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου